Kadang aku rasa aku tak layak untuk kau :')

Assalamualaikum dipagi hari ni aku nak update . and wish me luck for final exam guys . penat study apa semua so rasa bosan and now nak update new post pulak , rasa rindu sangat sebab dah lama tak update . Hmm so tajuk harini macam ni lah aku nak cakap kan . Okay .

Kadang aku rasa stress , kadang aku rasa sedih , kadang aku rasa nak menangis , tapi memang dah menangis pun , kadang aku rasa ketawa , kadang aku rasa senyum , kadang aku rasa sunyi sepi , kadang aku rasa siapakah aku bagikau , kadang aku rasa aku memang tak layak untuk kau , kenapa aku macam ni? aku pun tak tahu kenapa , makin hari asyik gaduh je dan aku pun tak tahu apa salah aku , serba serbi tak kena , asyik kena marah , kena maki , kadang kadang aku melawan , kadang aku cuba nak mengalah , kadang aku cuba bersabar , aku bersabar selagi aku boleh sehingga jatuh airmata aku membasahi pipiku .

Sayang . kau tak sayang aku lagi ?
Sayang . kau tak cinta aku lagi ?
Sayang . kau dah taknak padang aku lagi ?
Sayang . bagi kau aku jahat sangat ka ? hina sangat ka?
Sayang . tak rindu ka kita yang dulu ?
Sayang . kau tak penat ke asyik gaduh ?

Sayang . kau tak boleh je mengalah sekali dengan aku ?
Sayang . kau tak boleh ke tak maki aku? marah aku?
Sayang . kenapa kau garang sangat? Apa salah aku ?
Sayang . kalau betul kau tak nak dekat aku terus terang :')
Sayang . tak boleh ke satu hari tak buat aku sakit hati? 

Sayang . tak boleh ke satu hari tak buat aku menangis? 
Sayang . kau tak penat ke hari-2 gaduh. Aku penat sangat,
Sayang . kalau memang betul aku tak layak buat kau . cakap je dekat aku :')
Sayang . kau nak aku lepaskan kau ke ? 

Sayang . betul ke kau menyesal bila kita berbaik semua?Getback semua?
Sayang . betul ke kau tersiksa bila dengan aku?
Sayang . aku ni teruk kan , bf paling teruk bagi kau kan sayang .

Sayang . aku sayangkan kau sangat tapi aku terima kalau kita tak ditakdirkan bersama .
Sayang . boleh tak jangan janji apa-2 dkt aku. sbb aku tahu manusia tak pernah menepati janji :')
Sayang . kenapa kau asyik tuduh aku ada orang lain? aku ada KAU  , kenapa tak faham ? 
Sayang , aku minta maaf kalau selama ni aku banyak buat salah dengan kau .
Sayang , kalau kau dah taknak dekat aku  , aku doakan yang terbaik buat kau :')
Sayang . jaga diri , jaga maruah diri , jaga solat dan paling penting JAGA Aurat dan Suara :)
Sayang . bila kau dah ada yang lain nanti , kau jangan lupa nasihat agama dari aku.
Sayang . aku tahu aku ni bukan orang baik , aku nasihat sebab aku sayang . aku manusia xsempurna.
Sayang . kau ja yang aku ada , kau ja yang aku sayang dan cinta .
Sayang . terima kasih sebab pernah bahagiakan aku . aku hargai sayang :')
Sayang . walaupun dulu kita berbeza tak macam sekarang yg amat berbeza . aku terima :')
Sayang . terima kasih sebab sudi hadir dalam hidup Biy :')
Sayang . you are the best ever for me in my life and from deep in my heart .

Sayang . Last nak cakap iloveyousomuch :')
Aku ni siapalah bagi kau kan nadia . aku tahu aku siapa . aku sedar siapa aku . satu je aku ak cakap . aku bahagia dengan kau sayang . aku sayang kau sangat . aku tahu selama kita bersama aku banyak buat salah dengan kau . aku banyak sakitkan hati kau . and paling penting aku harap kau maafkan aku segala kekasaran aku . In Shaa Allah kalau kita ditakdirkan bersama . AlhamduliLLAH sangat . aku bersyukur sangat kepada ALLAH SWT sebab jodohkan kita . Sayang . terima kasih . walaupun setiap hari kau asyik cakap kasar dengan aku . sayang . kau kata aku abaikan kau . tapi bila aku bersama kau . layanan kau dekat aku buat aku bertambah tak tahan nak menangis . jahat sangat ka aku ? Harap kau maafkan .
Bila kau dah berjaya nanti . Jangan lupa aku . Jangan lupa diri dan paling penting jangan lupa ALLAH.
Aku tak tahu nak cakap apa . Cuma nak cakap . Iyeee mungkin aku tak layak kan sayang :')
Sorry for everything . Goodbye . Assalamualaikum :')
thanks sudi membaca post by izamnady

HAPPY ANNIVERSARY 2YEARS 4MONTHS SAYANG :')

Assalamualaikum .. Finally 1Disember2013 .. Alhamdulillah aku dan dia masih kekal bersama .. Macam biasa apa yang aku nak cerita kan . atau cakapkan yang sememangnya aku sayang nurul nadia mohd noor . aku pun tak tahu kenapa aku sayang gila dekat budak ni . mungkin dia sangat istimewa bagi aku . yes sangat sangat istimewa dalam hati aku . And i got ws from her .. how sweet :') Hahaha

Text from Nurul Nadia :  Assalamualaikum CINTA HATIKU YANG PALING BESAR DIHATI SAYANG ?? HAPPY ANNIVERSARY 2 YEARS 4 MONTHS ucuk :* hehehehe skjp je kan b ?? Hehee ayg nak gtau b yg ayg cinte b sgt smpai skrg tau maybe ramai ckp xbosan ke lame2? mcm mne bole lame ekk ?? hahaha itulah satu tandenye cinta syg kat beby kuat sgt b tau tak ? Heehe xde sape atau sape2 dpt gantikan temapt beby dlm haty syg b tau takk hehee xkan pnh ade ucuk .. ayg nak gtau b ni yg ayg punye janji ayg dkt b hampir tertunai semue nyee hehhe tp blom sume sbb ap yg syg ckp b blom pcaye sume lagyy sbb ayg xkawen dgn b lagy tp kalau ayg da kawen tau la b sweet manis ayg dkt suami tercinte die ni mcm mana hehehehehe .. Ucukk ... Ucuk tau kan ayg syg kt ucuk .. Ucuk jgn la tinggalkn ayg sbb betine xgune tau ucuk :( setia la dgn ayg tau ucuk :( ayg syg b gyle maty ahh :( Hmm ucuk ayg nak mnx maaf kalau ayg ad buat salahh kt ucuk :( ayg tahu ayg byk salah :( maafkan ayg tau ucuk .. Andai biy tahu syg cinta amat2 dekat biy :( Emm i love you so much my love , my future husband , :( don't break my heart .. :( HAPPY ANNIVERSARY 2YEARS 4MONTHS TO MY BEBY SAYANG :') 

Thank you so much for loving me so unconditionally , every moment spent with you is a moment I trasure , I am truly blessed to have someone like you . My world is a lot brighter because of you , The things you do .. Make a great difference to my world . Thanks for being there for me . your smile , your touch , and your presence is such . that makes you so special to me . And that's why I feel so luck to have you in my life. I miss you with every heart beat . I miss you with every breath . I miss you a lot my lovely future wife .. 
Day ...And night .. On this special day sweetheart . Just want to say " Love you forever " ... 
you make my world  , a beautiful place to live in .. you're always in my dreams ... I always want you in my arms . you are the most special person for me .. You are a part of me and me a part of you , I can feel your touch . Even when I am away from you . I want you to know,  how lucky I feel to have you in my life .. Every day .. Every moment .. Every night .. When I met you , Day turned into night . When I met you . Cold turned heat .. My heart missed a beat . Roses weren't red . Violets weren't blue . All because I fell in love with you .. On this special day .. Sweetheart .. My only gift for you is " I love you " 
Happy Anniversary 2YEARS 4 MONTHS SAYANG :')

Sayang .. Terima kasih bahagiakan biy . biy bahagia sangat dengan sayang , tak ada sayang tak tahu macam mana hidup biy , sebab sayang banyak buat biy bahagia , sayang selalu ada bila biy perlukan , sayang selalu ceriakan hari-2 biy , sayang selalu buat biy gelak ketawa , and you know what sayang , biy suka yang dulu even sayang sakitkan hati biy macam mana pun , biy tetap sayangkan sayang dan menangis , and tahu tak biy rindu itu semua , kadang kadang biy fikir , even hati aku sakit macam mana pun , aku tetap sayang kau nadia , ada orang kata senyum adalah aset aku , habis kalau aku nak cakap sedih adalah aset aku boleh ? hahaha nevermind . Apapun nak cakap aku bahagia dengan kau sayang . kau bahagia aku bahagia , kau derita aku juga turut derita , saya akan bahagiakan awak , dan buat awak sentiasa selesa bersama saya , saya cuba selagi saya mampu , selagi saya masih bernafas , tiada siapa dapat menggantikan awak didalam hati saya ini , sebab hati saya , cinta saya sudah dipenuhi oleh awak sayang , sudah dimiliki . And saya nak cakap dekat awak saya sayangkan awak sangat , maafkan segala atas kesalahan biy dekat sayang . biy tahu biy banyak buat salah . Izinkan saya duduk dihati awak selama lamanya k sayang !!! First Date Awak Jadi Milik Saya Awak masih ingat ? Hihi mesti lah ingat! If tak biy tumbok dekat sayang hahaha.. 1AUGUST2011 awak milik saya sayang :') Iloveyousososososomuch ! Assalamualaikum :)



thanks sudi membaca post by izamnady

Happy Anniversary 2YEARS 3MONTHS/4MONTHS NURUL NADIA SAYANG :')

Assalamualaikum , seriously izam rindu sangat nak typing typing hahaha sebab dah lama kot tak update blog agaknya dah beberapa bulan sejak ada problem dengan sayang haritu atas sebab-2 yang tak patut nak diceritakan,tapi alhamduliLLAH kiteorang still bersama.kalau dia jodoh aku AlhamduliLLAH and aku pun bahagia sangat bila bersama kau sayang and maafkan segala kesalahan aku dekat kau ye and today aku nak update post for anniversary,sekali gus kan je sebab 1/12 pun tak lama dah and aku takut tak sempat nak update after this.iyelah busy so mana nak sempat nak tengok blog ke apa kan.lagipun blog aku dah berhabuk sangat-2 kan.Hihihi okay mahu buat ayat sekarang.macam pelik pulak ayat aku ni,Hmm tapi seriously sedih lah kalau nak diingat kejadian tu.. maafkan aku ye sayang kalau aku banyak sakitkan hati kau.tapi aku cuma nak cakap kau sorang je dalam hati aku ni sayang.. Ampun kan dan maafkan kesalahan biy dekat sayang selama ni ... Hanya kau seorang yang ku cinta . Hanyaaa kauuuuu nadia .

Today 1 November // Dicember '13
This is the most day I'm waiting in our relation sayang . Thanks to you because you still love me as we first meet . and never stop being beside me . Even distance is create between us I never  feel than u are far from me . Our heart is one . I love you more that you ever know sayang . You are always in my heart in every seconds , I can feel that we are lost last forever . I will marry you one day and you wait for that day . Love youu .... waitfor me and feel my love . Because my love is you forever ..

Demi cinta yang turut mengalir bersama darah biy , demi sayang yang turut hidup bersama nyawa biy , demi rindu yang turut berlalu bersama waktu ....
Ketahuilah bahawa sayang insan yang terisitimewa , yang umpama cahaya yang tak pernah gelap , yang pelita tak pernah padam , Biy sebenarnya takut untuk hidup tanpa sayang , Masih belum bersedia untuk hidup tanpa insan yang bernama NURUL NADIA ,
Maaf atas ketidak sempurnaan biy , tapi sebenarnya bila dengan sayang , biy belajar untuk jadi makin sempurna, sempurna jika sayang sentiasa ada disisi biy , disamping biy , dihati biy , dimata biy , maaf atas calar yang ada dalam hati sayang , Maaf atas air mata yang jatuh dari airmata sayang . Izinkan biy menjadi penawar . Telah biy doakan ketenangan untuk sayang , dan telah biy doakan jodoh untuk kita . dan segala kebahagiaan yang tersimpan dilangit . Hidup biy untuk melindungi sayang . Untuk menjadi teman hidup mati sayang . dalam kesedihan sayang . Izinkan biy jadi peneman untuk segala luka kita dan membaiki apa yang telah sayang sedih atas nama CINTA SAYANG . B berdiri untuk membuat sayang bahagia . Nyawa tak akan kekal tapi Cinta akan kekal buat selamanya :')
Biy rasa mata biy sekarang ni dah buta untuk mana-2 perempuan sayang . Hanya terbuka untuk NURUL NADIA je . I really love you so much sayang .  Im sorry for everything sayang . Jangan pernah tinggalkan biy ye .. I need you every second of my life darling ..

To my very special love in my life , Dear NURUL NADIA . Happy Anniversary 2years 3/4months cinta hatiku sayang . you tahu tak sayang i palingkan sayangkan you lebih dari nyawa i . tahu tak sayang ? Biy selalu berdoa kepada ALLAH jodoh kita akan sentiasa kekal dan kekal hingga akhir nyawa sayang . Sebab apa sayang ? Sebab dalam hati sedalam hati kena letak ALLAH yang pertama . Cintakan ALLAH dulu baru cintakan Manusia kan sayang .  AlhamduliLLAH jodoh kita masih kuat sayang walaupun pelbagai dugaan dan ujian dan rintangan yang kita hadapi kan sayang . Banyak sangat . AlhamduliLLAH kita masih bersama sayang. biar apa pon orang kata . biar ap pn terjadi ! Cinta biy dekat sayang tak akan pernah terhapus walau setiup angin pn :') Yang penting biy bahagia sangat dengan sayang . Thanks atas berubah sepenuhnya . Comel je sayang takut kehilangan biy ye .So jangan sakitkan hati biy ye . Hargai biy ye syg ;')
Percayalah wahai cinta , biy berjanji sehabis janji , biy akan jaga sayang sepenuh hati biy dan tak akan pernah biy bahagikan cinta biy pd sesiapa , awak lah segala-2nya bagi saya sayang , awak bagaikan cahaya yang menerangi hari resahku , Janjilah wahai yang bernama CINTA yang kita akan setia sampai hujung nyawa kita . I really love you so hardly NURUL NADIA :')  Kbye ......
thanks sudi membaca post by izamnady

My Tears . Please Stop :') Thanks Hurt Me :')

Assalamualaikum semua . Mungkin dah lama aku tak update kan . Well busy sikit . Tak sempat nak online . And aku taknak cakap apa apa . Cuma aku nak cakap . Aku sedih sangat . Sakit hati sangat . Sebab ? Dia dah berubah . Dah tak macam yang aku kenal . Dia lain sangat . Ya Allah . sedangkan aku sayangkan dia sangat . Aku setia dengan dia . Aku cinta dia sangat . Akhirnya cinta aku dan dia sampai sini sahaja . Walaupun kitaorang baik sekali . Aku memang boleh terima dia dalam hidup aku . Tapi cara dia melayan aku . Aku tak boleh terima . Setiap hari aku menangis . Aku rasa macam aku paling bodoh menangis dekat dia yang tak pernah nak jaga hati aku , perasaan aku , diri aku . Kejam nya kau buat aku macam ni .

Dulu kau berjanji dengan aku . nak hidup semati dengan aku . Nak dengan aku seorang . Tak nak orang lain sebab kau kata kau nak hidup bersama aku sampai akhir nafas kau . Akhirnya kau lupa janji . Dulu aku kata . Aku tahu kau tak mampu berjanji dengan aku . Sebab kau akan mungkir janji kau . And now kau lupa semua janji kau yang pernah kau bagi . Cuba kau tengok sekarang . kau tengok kau yang dulu macam mana berbanding kau yang sekarang . Tahun ni aku tanya kau . Awak memang betul nak dengan saya sampai akhir nafas saya ? Awak jawab . Insya'Allah . Yee saya tahu . Tapi dulu awak jawab dengan penuh yakin . Janji sampai awak menitiskan air mata . Sekarang ? Awak lupa . Awak dah buat hidup saya hancur / Awak dah sakitkan hati saya . Awak langsung tak fikir perasaan saya . Awak ingat tak awak cakap dulu * b , kau jangan tinggalkan aku , kalau kau tinggalkan aku , kau hancurkan hidup aku , kau hancurkan spm aku , b tengok la , confirm result sayang hancur kalau b tinggalkan sayang ,kalau biy dengar org laen , * sayang ? Awak ingat tak ayat ni ? Kenapa saya ingat semua ayat awak ? Ia sangat menyiksa dan teriksa ! Ia sangat menderita . Awak . Terima kasih atas segalanya :')

Lepas tu awak kata awak demam kan . saya faham perasaan awak . saya tahu awak penat . awak tidur . saya tak paksa suruh awak reply dan layan saya bila awak demam . tapi awak ingat lah last year and last . bila awak demam . awak mintak saya temankan . sampaikan saya kerja masa tu . saya tak balik lagi . awak buat satu card . awak kata " Muhammad Izzam Izzat Iskandar !!! Awek awak suruh panggel awak balik sekarang ! Dy saket sekarang ni ! cepat ! Dari malam semalam sampai sekarang badan dy PANAS !!! Awak tahu tak apa saya rasa ? Sedih sangat bila tengok awak demam . Sakit dan saya happy sebab dalam keadaan demam awak boleh buat sweet dengan saya . Awak tahu tak apa saya rasa . Bangga kot awak sanggup buat card tu even awak demam . saya caring pasal awak . Awak ingat tak masa awak demam . Awak kata * B kol lah syg jap . sayang nak dengar suara b . mana tahu boleh buat demam syg cpt sembuh kalau dgar suara b . syg rindu suara b , b kol la syg * Awak . awak ingat tak ? Saya tahu awak mesti lupa . Awak tak akan ingat segala kenangan kita yang kita pernah bina :') Lepas tu sekarang awak cakap . saya hanya buat awak tension . awak cakap . saya tak faham yang awak tengah demam . awak tak tahu ke perasaan saya sekarang sedih bila awak berubah segalanya :')

Awak . Macam mana saya nak lupakan awak . Kenapa susah sangat saya untuk melupakan awak . Kenapa saya sentiasa ingat kenangan kita . Lagi lagi yang dulu . Awak tahu semua tu hanya buat saya menangis . Awak perangai saya takkan jadi macam ni . Kalau awak tak sakitkan hati saya selama 3 kali yang lebih teruk yang saya tak dapat lupakan kesalahan awak . Kenapa tahun ni awak berubah sekelipmata ? Kenapa awak berubah ? Saya tanya awak sekarang ni . Kenapa ? Dalam masa sama awak boleh suka orang lain ? Awak boleh berotp dengan lelaki lain ? Awak boleh lepak lepak dengan lelaki ? Awak tipu saya yang awak tak ada contact dengan lelaki . Lepas tu awak cakap kat saya . kau siapa nak kongkong hidup aku . kau bukan siapa lah weyh ! Awak tahu sakit sangat hati saya bila awak cakap macam ni . Awak ingat tak masa first month kita couple . ? Siapa kongkong siapa ? . Awak sendiri cakap awak jelous kalau saya contact dengan perempuan . Mention dengan perempuan ?Otp dengan perempuan ? Apa apa dengan perempuan Awak tak bagi . Ada contact bbm perempuan pun awak tak bagi . tapi kenapa skrg bila saya kata xbagi jugak awak contact dengan lelaki . Awak maki saya . Awak marah saya . Awak kata kau kenapa nak kongkong aku . Awak ? . Awak lupa ke apa yang awak buat dekat saya dulu ?Pernah awk tengok saya merungut ? Saya tak kisah sedikit pun awak nak kongkong saya . Janji saya bersama awak . bahagia dengan awak . Saya tak kisah tak ada kawan perempuan . Cukuplah awak sorang je dalam hidup saya . Cukuplah awak sorang je yang contact saya . Itu pun dah buat saya bahagia tersenyum :') Kenapa awak tak pernah faham saya jelous ? Kenapa ? :'(

Awak . Airmata saya tak boleh berhenti . Awak tahu kenapa ? Betapa ikhlasnya saya sayangkan awak . cintakan awak . tak boleh hidup tanpa awak . Apa awak nak semua saya bagi . tapi saya taknak pun apa yang saya bagi awak bagi jugak . yang saya nak . awak bahagiakan hidup saya . buat saya tersenyum . sweet dengan saya selalu . bukan buat saya menangis . bukan buat saya tersiksa . dan sakit hati . tapi pernah awak fikir perasaan saya ? Awak langsung tak fikir . Saya tahu awak malu bila dengan saya :') Saya rasa hati saya sakit kerana memikirkan awak . kerana memikiran semua janji palsu yang awak pernah bagi . Saya dah tak bahagia . Saya penat dengan semua ni . Hidup saya tertekan hanya sebab percintaan ini . Terima kasih atas apa yang awak  buat dekat saya . Awak memang betul betul hancurkan hidup saya dan masa depan saya . Dulu awak cakap tak ada saya spm result awk hancurkan . sekarang saya nak cakap . degree saya semuanya akan hancur kalau masalah ini selalu ada diotak saya . beberapa harini bila dalam class saya tak focus . awak dah buat saya merana dan betul tersiksa . saya buka tak boleh nak terima kenyataan . tapi awak fikir lah . macam mana saya pertahankan relay kita 2tahun 1bulan ni . betapa lamanya saya sabar dengan perangai awak . tapi hati saya tetap sayangkan awak . saya tak tahu apa yang membuatkan saya sayangkan awak sangat . Saya begitu kecewa atas apa yang awak cakap . Thanks buat saya menangis macam ni . Thanks sebab dulu pernah curang . Thanks jugak sebab pernah buat saya bahagia . Tapi satu je saya nak cakap . Aku takkan pernah maaf kan kau sampai akhir nafas aku . Aku takkan pernah halalkan apa yang pernah aku bagi . Dan aku sangat menyesal sebab aku letakkan kau yang teratas akhirnya aku merana . menangis dan tersiksa . Dan aku juga doakan kalau kau dapat lelaki baru . Aku nak dia game kau macam mana kau buat dekat aku . Aku nak kau rasa penderitaan ini . Aku nak kau rasa betapa sakitnya . siksanya bila cinta aku dipermainkan . cinta aku tak dihargai . Itu yang aku nak cakapkan . Aku betul ikhlas dengan kau dan harap lelaki itu tidak ikhlas dengan kau dan hanya memainkan kau . kau ingat tu . aku sangat bencikan kau walaupun aku sayangkan kau sangat . Cukuplah sampai sini sahaja hubungan kita . yang kau kata kau tak boleh terima aku . tapi kau ingatlah apa yang aku lakukan sekarang ni semua yang pernah kau buat dulu . Thanks nadia hancurkan hidup aku :') Lepas ni aku nak korang doakan aku mati kay ? Semua nak tinggalkan aku . Semua tak sayang aku . Cukuplah Allah . Cukuplah Allah faham hati aku . Aku dah tak kuat untuk hadapi semua ini . Kalau ada apa apa jadi dekat aku . Maafkan aku semuanya . Sampai sini saja aku nak cakapkan :') Kau takkan pernah jumpa lelaki yang betul setia dengan kau . cinta dan sayang dengan kau . belum tentu yang kau pilih sama macam aku . Terima kasih buat aku menangis dan terus menangis :') Assalamualaikum . dariku yang amat mencintaimu muhammad izzam and now 2years 1months is over :') Ya Allah :') Goodbye semua ...
thanks sudi membaca post by izamnady

Its You NURUL NADIA ! I LOVE YOU SAYANG !!!





when i was sitting under the tree ,
seeing the stars in the sky ,
my minds remembering you ,
since the first time we met ,
my heart already melt for you ,
i haven't meet such a beautiful and nice girl like you ,

every minutes every seconds i thinking about you ,
when we are far apart ,
i was worried about you ,
scared that you'll find another beetle ,
i could not imagine my life without you ,
this life will be hopeless and empty ,
without you i can't see nothing ,
my life is dark ,
this life would not complete without you ,

NURUL NADIA MOHD NOOR <3
you are my princess ,
the queen in my heart ,
you are everything to me ,
hug and kiss me whenever you want ,
keep no secret between us ,
i will always be at your side ,

loving you every moments ,
missing you every seconds ,
needing you every times ,
that is me ,
don't ever leave me alone ,
always keep me in your mind and your heart ,
i'm hoping too ,
thanks sudi membaca post by izamnady